Hvad er outsourcing?

Outsourcing hos Taleco, hjælper virksomheder med at skabe fleksibilitet og overblik over en eller flere erkendte udfordringer i deres økonomi eller lønadministration. Outsourcing er med til at give mere faglig kompetence, effektivisering og eliminering af sårbarhed. Derfor tilbyder Taleco outsourcing da, det hjælper dig med at løse de mange individuelle problemstillinger, din virksomhed kan have, på en tryg, sikker og effektiv måde.

Generelt er der 7 problemstillinger der imødekommes når vi hjælper virksomheder med outsourcing:

  1. Eliminering af sårbarhed
  2. Faglig kompetence
  3. Fleksibilitet
  4. Fokus på kerneforretning
  5. Rådgivning
  6. Effektivisering
  7. Besparelser

Eliminering af sårbarhed i henhold til outsourcing

I de fleste virksomheder er de forskellige opgaver delt ud på personer i virksomheden. Her er en virksomhed sårbar, hvis der opstår sygdom, ferie eller barsel, der gør, at personen på den specifikke regnskabsopgave ikke er til stede og dermed ikke kan løse opgaven. Dette undgår du ved brug af outsourcing igennem en professionel partner som Taleco, da vi altid sørger for at have medarbejdere der klare opgaven for din virksomhed og derved elimineres risikoen for sårbarhed.

Faglig kompetanse i henhold til outsourcing

Der stilles store krav til en virksomhed, når der skal udvikles regnskaber. Personalet skal være fagligt stærkt, skal have en tilsvarende uddannelse samt skal have en kompetent ledelse. Ved at outsource til en professionel partner som Taleco, sørger du for høj faglig kompetence og professionel sparring med fagfolk, både i dag og fremadrettet.

Fleksibilitet

I perioder, kan det være svært for en virksomhed at tilpasse organisationen, hvis der pludselig sker en vækst eller et drastisk fald, hvilket der ofte sker i uforudsigelige perioder, hvor i andre periode står økonomien mere eller mindre stille. Lad Taleco styre outsourcing til din virksomhed og lad os styre ressourcebehovet til din virksomhed, så det er tilsvarende med udviklingen af økonomien i din virksomhed.

Fokus på kerne forretning

Når en virksomhed vælger at outsource ved en professionel partner som Taleco, vil
virksomheden have flere ressourcer og muligheder for at fokusere på virksomhedens
kerneforretninger samt budgetter og løbende estimater.

Rådgivning

Eftersom en outsource partner som Taleco er professionnel og ekspert indenfor økonomistyring, vil din virksomhed have mulighed for faglig og kompetent sparring med fagligt stærke medarbejdere. Desuden har din virksomhed mulighed for sparring hele vejen igennem i forhold til, hvilke optimeringer samt ændringer Taleco eventuelt laver i din virksomheds økonomifunktion.

Effektivisering

Ved brug af en outsource partner, kan Taleco sørger for at løfte effektiviteten i din virksomheds regnskaber ved hjælp af vores faglige og dygtige personale.

Besparelser

Ved hjælp af optimering af systembrug og outsource kan Taleco hjælpe din virksomhed med at lave de rette besparelser, der kan give luft i økonomien.

Delvis eller hel økonomisourcing?

Det er både muligt, at vælge en fuldkommen økonomi sourcing, hvor Taleco overtager hele virksomhedens økonomifunktioner og alle aspekter af kreditor, debitor, bogholderi, finans, rapportering. Men det er også muligt, at få hjælp til lige netop de økonomifunktioner, der er behov for i din virksomhed, dette kaldes en delvis økonomi sourcing. Her kan vores dygtige, kompetente og professionelle fagfolk rådgive dig til, hvad der er den bedste løsning til lige netop din virksomhed.

Hvorfor vælge økonomi sourcing?

Ud over ovennævnte optimeringer, tilbyder vi hos Taleco, et tæt samarbejde mellem dig, din virksomhed og Taleco. Vi har mange års erfaring indenfor ekstern økonomistyring. Vi er eksperter i at håndtere de udfordringer, der naturligt kan opstå i en økonomifunktion og vil hele vejen igennem sørger for, at i som virksomhed kan følge med i vores arbejde, optimering og forbedringer. Desuden kigger vi, på lige netop din virksomheds økonomi og regnskaber og tilpasser vores professionelle ekspertise til jeres behov.

Skriv en kommentar

Brug for hjælp til at komme videre?

Ring til os på +45 70 60 50 88

Du kan få telefonisk support: Man - Tors 9 til 16, Fredag 9 til 12 og 15 til 16.