Lønadminstration

Du kan vælge at varetage lønadministrationen intern i din virksomhed. Dette kræver, at din virksomhed har overskuddet, fagligheden og ressourcerne til at håndtere en ellers hård og kompliceret opgave selv. Ellers kan du lade din virksomheds lønadministration outsource til en ekstern partner som Taleco, der specialisere sig og har den faglige kompetence til at optimere, forbedre og sikre en god og præcis lønadministration.

Hvorfor vælge outsourcing i forbindelse med lønadministration?

Hvis du lader Taleco stå for din virksomheds lønadministration, giver vi din virksomhed
mulighed for at gøre det i er bedst til, nemlig jeres primære arbejde. Ofte er det en
tidskrævende, udfordrende og kompliceret opgave at sidde med lønadministrationen i en intern virksomhed. Derfor anbefaler vi, at din virksomhed samarbejder med en ekstern virksomhed som Taleco, da vores primære arbejde netop er lønadministration, regnskaber og outsourcing.

Her er 4 gode grunde til at outsource din lønadminstration til Taleco:

 1. Spar tid og penge
  Ved hjælp fra vores dygtige, effektive og faligt stærke medarbejdere kan ekstern lønadminstration ofte procesoptimere og effektivisere opgaveløsning og kan spare din virksomhed for mange penge.
 2. Undgå sårbarhed i løn håndteringen
  Sørg for, at din virksomheds medarbejdere altid får deres løn til tiden, så de er
  motiverede til fortsat at yde deres bedste arbejde. Hvis en virksomhed har intern
  lønadministration, vil sygdom, ferie og barsler være en mulig sårbarhed for
  virksomheden. Benytter du dig derimod af en ekstern outsourcing virksomhed som Taleco, så sikre du et lønhåndtering altid bliver håndteret korrekt, professionelt og kompetent.
 3. Sørg for procesoptimering
  Med en ekstern lønadministration som Taleco, kan din virksomheds lønadministration proces optimeres, så jeres løn håndteres så optimalt som muligt. Dette løses naturligvis i tæt samarbejde med din virksomhed og der tages højde for de individuelle forhold og problemstillinger, der måtte være.
 4. Overhold alle regler og love
  Hos Taleco sidder vi dagligt og håndterer lovmæssige problemstillinger samt holder os opdateret på nye regler. Outsource til en ekstern lønadministration som Taleco og slip for at skulle tænke på, hvilke love og regler der gør sig gældende i forhold til lønadministration, det klarer vores fagligt stærke team hos Taleco.

Uanset din virksomheds årlige omsætning og antal ansatte, kan vi give dig et tilbud der matcher dine behov. Vi har med vores stærke faglige team, mulighed for at skræddersy jeres økonomifunktion, så det matcher lige præcis jeres virksomheds størrelse og omsætning.

Hos Taleco gør vi regnskaber, økonomi og lønadministration simpelt. Vi ønsker, at i som
virksomhed skal have mulighed for at fokusere på jeres primære arbejde også lade os gøre vores; procesoptimering af økonomifunktion.

Hvad er procesoptimering af økonomifunktion?

Procesoptimering beskriver hovedsageligt måden, at vende en virksomheds nuværende strategier på hoved og analysere, hvilke udfordringer der kunne være i din virksomheds økonomi, lønadministration eller arbejdsgange. Dette er vi eksperter i hos Taleco, med fokus på økonomifunktion, lønadministration og ejendomsadministration og kan derfor med professionelle, fagligt stærke og erfaringsrige øjne, process optimere din økonomifunktion, lønadministration eller generelle arbejdsgange i forbindelse med jeres budgetter og regnskaber. Derfor kan du trygt, nemt og sikkert outsource din virksomheds økonomifunktion til os. Vi vil naturligvis løbende fastholde et trygt samarbejde med din virksomhed, så i hele tiden er indforstået med og føler jer trygge i de optimeringer Taleco laver for din virksomhed.

Ring til os i dag på 70 60 50 88 for en samtale med en af vores kompetente medarbejdere.

Skriv en kommentar

Brug for hjælp til at komme videre?

Ring til os på +45 70 60 50 88

Du kan få telefonisk support: Man - Tors 9 til 16, Fredag 9 til 12 og 15 til 16.