Hvem Er Vi?

TALECO er en konsulentvirksomhed, som tilbyder outsourcing af regnskabsfunktioner, herunder regnskabsmæssig assistance samt optimering og implementering af økonomiprocesser.

TALECO er en del af et større netværk af kompetente revisorer, økonomimedarbejdere, økonomikonsulenter, IT-eksperter og proceskonsulenter og kan derfor altid skrue den rigtig løsning sammen efter forretningsbehovet. Vores samarbejde med underleverandører spænder bredt. Vi har både samarbejdspartnere der er statsautoriserede revisorer samt IT virksomheder, som er Microsoft certificeret. Således er vi i stand til at koordinere samt implementere nye effektive løsninger for en regnskabsfunktion, der svarer til markedets stigende behov for digitalisering.

TALECO henvender sig til mindre- samt mellemklassevirksomheder. Vi påtager os gerne bogholderiopgaver for mindre virksomheder, men vi er samtidig klar til at bemande en regnskabsfunktion via outsourcing af specifikke opgaver, hvilket vil hjælpe virksomheden med at have dens ressourcer fokuceret på kerneforretningen.

Taleco har et professionelt og erfaren team, der kan hjælpe med at løse dine proces- og regnskabsmæssige udfordringer.

For os handler det om at skabe tryghed omkring de ydelser, vi leverer.

Læs mere om vores priser her.

Brug for hjælp til at komme videre?

Ring til os på +45 70 60 50 88

Du kan få telefonisk support: Man - Tors 9 til 16, Fredag 9 til 12 og 15 til 16.