Outsourcing og procesoptimering af ejendomsadministration

Der er mange opgaver forbundet med at administrere ejendomme. Leje skal inddrives, forespørgsler fra potentielle og nuværende lejere skal besvares. Der skal holdes ind- og udflytningssyn med lejere, håndværkere skal rekvireres – også på skæve tidspunkter, når uheldet er ude.

Listen af opgaver fortsætter, og den er lang. Derfor kan det give rigtig god mening at overveje at outsource ejendomsadministrationen til Taleco. For hvorfor ikke lade eksperter tage sig af din ejendomsadministration, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til?

Når du outsourcer din ejendomsadministration til en ekstern partner, opnår du en lang række fordele, og det er netop de fordele, vi der skaber dig tid til at skabe værdi.

Erfaren og procesoptimeret ejendomsadministration

En af de primære fordele ved at outsource ejendomsadministrationen til en ekstern partner er selvfølgelig, at du overlader opgaven til eksperter, der har stor erfaring indenfor netop administration af ejendomme. Her administreres dine ejendomme på professionelt niveau, og processerne er optimeret fuldt ud, så opgaven udføres så hensigtsmæssigt som overhovedet muligt.

Det betyder også, at din ejendomsadministration vil gennemgå en grundig indledende såvel som løbende procesoptimering. Du kan dermed vinke farvel til besværlige arbejdsgange og i stedet hilse en professionel og procesoptimeret tilgang til administrationen af dine ejendomme velkommen.

Slip for den løbende kontakt med lejere og håndværkere

En af de ubekendte faktorer ved ejendomsadministration er den løbende kontakt til lejere og håndværkere. Det ene øjeblik er der et punkteret vindue i den ene ejendom – det næste øjeblik en utæt vandhane i den anden og listen af opgaven fortsætter. Ved at outsource ejendomsadministrationen slipper du ikke blot for at skulle håndtere sådanne forstyrrende opgaver – du sikrer dig samtidig, at alle opgaver i ejendommen udføres af kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige håndværkere, der er nøje udvalgt af den eksterne partner.

Når du outsourcer ejendomsadministrationen til Taleco, slipper du i det hele taget for kontakt med alle interessenter i ejendommen, og kan i stedet lade den professionelle partner tage sig af dette. Du undgår dermed også at blive kontaktet på alle tider af døgnet – lejerne kan i stedet kontakte den eksterne parter direkte på en nødtelefon døgnet rundt. Du kan altså sove trygt om natten velvidende, at eksperter tager sig af din ejendom.

Du sikrer dig at overholde gældende love og regler

En anden fordel ved at outsource din ejendomsadministration er, at du sikrer dig, at alt foregår efter gældende love og regler. Reglerne kan være vanskelige at gennemskue, men for Taleco med indsigt i regler og love er det ligetil. Taleco som din foretrukkende eksterne partner sørger således for, at alt foregår i overensstemmelse med de regler og love, der gælder på området.

Slut med papirarbejde

Regnskaber. Lejekontrakter. Varmeregnskaber. Skrivelser til lejere. Rykkerudsendelse. Der er rigeligt med papirarbejde forbundet med ejendomsadministration, og er du ved at blive kvalt i de mange administrative opgaver, er det blot endnu en god grund til at outsource din ejendomsadministration. Når administrationen er outsourcet til Taleco, skal du ikke længere bruge tid på at lave regnskaber, udarbejde lejekontrakter og alle de øvrige opgaver forbundet med administrationen – alt dette vil din eksterne samarbejdspartner Taleco tage sig af.

Læs mere om vores priser her.

Ejendomsadministration af mange forskellige typer ejendomme

Uanset om det gælder administration af boliglejemål, erhvervslejemål, investeringsejendomme, ejerforeninger, grundejerforeninger eller andre typer af ejendomme, kan du med fordel outsource opgaven til en ekstern partner. Afhængigt af hvilken type ejendom, du ønsker at outsource administrationen af, vil dine ejendomme blive administreret af eksperter indenfor netop denne ejendomstype.

Spar tid og penge på outsourcing af din ejendomsadministration

I det hele taget kan du se frem til at spare både tid og penge, når du vælger at outsource administrationen af din ejendom. Og de tidsmæssige besparelser er til at få øje på. Ikke nok med, at du sparer tid på ikke selv at skulle afsætte ressourcer til håndtering af ejendomsadministrationen – du får også adgang til en række eksperter i Taleco, der med deres kompetencer kan procesoptimere din ejendomsadministration i en sådan grad, at der også her vil være betydelige tidsmæssige besparelser at hente.

Samtidig kan du også se frem til en økonomisk besparelse, og ligesom den tidsmæssige besparelse udspringer den også af de procesoptimeringer, din ejendomsadministration vil gennemgå ved outsourcing. Her sikres det blandt andet, at du ikke går glip af manglende betalinger, og samtidig er det også muligt at opnå betydelige besparelser på dine driftsudgifter. På trods af, at der er omkostninger forbundet med at outsource ejendomsadministrationen, er der således også ofte betydelige økonomiske besparelser at se frem til.

Samlet set er outsourcing af ejendomsadministration til Taleco således en rigtig fornuftig løsning for dig, der er interesseret i at spare både tid og penge på at lade eksperter tage sig af administrationen af dine ejendomme. Så kan du koncentrere dig om det, du er bedst til – og lade eksperter i Taleco tage sig af dine ejendomme.

KOM I KONTAKT MED OS

Har du brug for hjælp til at komme videre?
Ring til os på .
Du kan få telefonisk support:

Kontortid

Telefon

Email

;
©Taleco Copyright 2023 . All Rights Reserved