Ejendomsadministration

2020-08-07 Af Mohanad

Det kan være hårdt arbejde at administrerer ejendomme. Der er mange opgaver, der kræver meget tid, faglig viden og professionel ekspertise. Hvis du vælger at outsource
ejendomsadministration til Taleco, kan vi hjælpe dig med at holde styr på ting som; ind-og udflytningssyn, rekvirering af håndværkere, forespørgsler der skal besvares og opkrævning af leje.

Hvad laver en ejendomsadministration?

Ejendomsadministrationen har ansvaret for den løbende drift i en ejendom, uanset om det er en erhvervsejendom, ejerforeninger eller almene boligforeninger. Der varetages derfor opgaver både økonomisk, administrativt og kommunikation. Derfor skal der bruges faglig viden indenfor blandt andet jura, økonomi og forsikring.

I følge ejd.dk skal en ejendomsadministrator sørger for at tilfredsstille ejeren af den pågældende ejendom samt bestyrelsen, der ofte står for rådgivning i forbindelse med byggesager og udarbejdelse af realistiske driftsbudgetter.

Hvilke opgaver løser en ejendomsadministration?

 • Kommunikation mellem ejendomsadministration og beboere, viceværter, håndværkere, bestyrelser og nyttige myndigheder.
 • Håndtering og udarbejdelse af lejekontrakter samt løbende optimering af disse.
 • Regnskaber herunder; årsregnskaber, bogføring, vand- og varmeregnskab.
 • Håndtering af forsikringer, herunder optimering af samme.
 • Økonomiadministration såsom løn, betaling af regninger samt huslejeændringer.
 • Løbende rådgivning til ejer, forening og bestyrelse.

Alt dette sørger Taleco naturligvis for, med vores erfarne, kompetente og professionelle
medarbejdere, der har specialiseret sig indenfor ejendomsadministration. Vi giver dig
muligheden for at være med på sidelinjen i mens vi klare alt det administrative.

Her 8 gode grunde til at outsource din ejendomsadministration til Taleco:

 1. Erfarende og professionelle eksperter
  Overlader du ejendomsadministrationen til en ekstern partner som Taleco, overlader du ejendomsadministrationen til fagligt stærke medarbejdere, der specialiserer sig i lige netop ejendomsadministration og administrerer derfor dine ejendomme på et professionelt niveau. Læn dig tilbage og nyd, at Talecos dygtige fagfolk udfører et kompetent arbejde, der effektiviserer din ejendomsadministration.
 2. Procesoptimeret ejendomsadministration
  Outsourcer du din ejendomsadministration til Taleco sikre vi dig en grundig indledende og løbende procesoptimering. Processerne optimeres til fulde af Talecos fagligt stærke og professionelle fagfolk.
 3. Lad Taleco overtage kontakten
  Ved at outsource til Taleco, sørger vi for at administrere den daglige kontakt til lejere, håndværkere og andre kontakter i ejendommen. Med vores erfaring indenfor ejendomsadministration, sørger vi for at diverse opgaver i ejendommen håndteres af kvalitetsbevidste, velkvalificerede og konkurrencedygtige håndværkere. Vi sørger for, at beboerne kan ringe til os hele døgnet, så du slipper for unødige opkald døgnet rundt.
 4. Vi overholder regler og love
  Det kan være vanskeligt at holde et overblik over de gældende love og regler for det enkelte område, din ejendomsadministration ligger i. Ved at outsource til en ekstern partner som Taleco, behøver du ikke bekymre dig om dette. Alt hvad Taleco foretager sig, er i overensstemmelse med de gældende love og regler og vi holder os hele tiden opdateret på ændringer hertil.
 5. Intet papirarbejde
  Når du starter et samarbejde med os, gør vi dig fri af papirarbejde og formaliteter i forbindelse med: lejekontrakter, formelle skrivelser til lejere, rykker udsendelser, varmeregnskaber og andre regnskaber. Alt dette tager Talecos professionelle og dygtige fagfolk sig nemlig af.
 6. Alle typer ejendomme
  Alt efter om vi skal tage os af erhvervslejemål, boliglejemål, ejerforeninger,
  grundejerforeninger eller investeringsejendomme, så vil den bestemte ejendom blive administreret af eksperter indenfor lige netop denne ejendomstype. Så lad Taleco, uanset ejendomstype, hjælpe dig med at administrere og optimere din ejendom.
 7. Spar tid
  Ved at afsætte ressourcerne i din ejendomsvirksomhed til en ekstern partner som
  Taleco, vil du få adgang til en række eksperter i Taleco der vil procesoptimere din
  ejendomsadministration og du vil derved opnå en markant tidsbesparing.
 8. Spar penge
  Ved at lade din ejendomsadministration outsource til en ekstern partner som Taleco, vil procesoptimering udført at vores fagligt stærke team, give en tydelig økonomisk besparelse.Vi sikre blandt andet, at du ikke forsømmer manglende betalinger og at du kan opnå betydelige besparelser på driftsudgifter.

Lad Taleco administrere din ejendomsadministration og lad os skabe tydelige optimeringer, besparelser og bedre kommunikation mellem beboere og administrationen.

Ring til os i dag på 70 60 50 88 for en samtale med en af vores kompetente medarbejdere.

Skriv en kommentar

;
©Taleco Copyright 2023 . All Rights Reserved