Regnskab

Hvem holder styr på tallene i jeres virksomhed? Hos Taleco er vi eksperter i administration af regnskab. Vi tager os af alt lige fra budgetplanlægning og opfølgning til bogføring, udarbejdelse af årsrapport og skatterådgivning. Overvejer i at outsource regnskabsafdelingen til en ekstern partner, er Taleco derfor et helt naturligt valg. Så kan i koncentrere jer om det, i er bedst til – at drive virksomheden.

Individuelle regnskabsløsninger til individuelle virksomheder

Hos Taleco ved vi, at individuelle virksomheder kræver individuelle regnskabsløsninger. Derfor sørger vi for at skræddersy en regnskabsløsning, der passer perfekt til netop jeres virksomhed. Dette sker selvfølgelig i et tæt samarbejde med jer, og i vælger således selv, om virksomheden ønsker en fuld eller delvis outsourcing af regnskabsfunktionen.

Med en fuld outsourcing af regnskabsfunktionen tager Taleco sig af alt, der vedrører virksomhedens regnskab; lige fra planlægning af de første budgetter til udarbejdelse af årsrapport. En fuld outsourcing giver jer optimale muligheder for at fokusere på det, i er bedst til, og lader i stedet Taleco klare samtlige aspekter indenfor virksomhedens regnskab.

Alternativt er det muligt at vælge en delvis outsourcing af regnskabsfunktionen. Her vælger i selv hvilke områder, i ønsker at outsource – f.eks. den daglige bogføring, udarbejdelse af årsrapport eller skatterådgivning og optimering. Vi rådgiver jer undervejs i processen, så vi sammen identificerer de områder i regnskabsafdelingen, hvor det giver mening for jeres virksomhed at outsource. Uanset om i vælger en hel eller delvis outsourcing af regnskabsfunktionen, kan i dermed se frem til en optimeret og strømlinet regnskabsfunktion.

Skat, personlig skat og formueopgørelser

Hos Taleco kan i også få hjælp og rådgivning omkring skat. Det gælder både virksomhedens såvel som personlige skattemæssige forhold. Vi har mange års erfaring med skatterådgivning af både personlige virksomheder såvel som selskaber, og vores professionelle skatteeksperter kan således bistå med rådgivning indenfor både personlige og selskabsrelaterede skatteforhold. Vi sørger for at planlægge og optimere skatteforholdene bedst muligt; til gavn for virksomhedens bundlinje.

Læs mere om vores priser her.

Udarbejdelse af budgetter og årsrapporter

Taleco er med fra start til slut, når det gælder jeres regnskab. Vi udarbejder budgetter og sørger for løbende budgetopfølgning og kontrol, så vi sikrer os, at virksomhedens budgetter følges. Og når året er omme, tager vi hånd om virksomhedens årsrapport – både den lovpligtige hos selskaber, men også den frivillige hos personligt ejede virksomheder, hvis det ønskes.

Hos Taleco har vi mange års erfaring i at udarbejde både budgetter, årsrapporter og andre former for rapportering. Det betyder, at i altid har fingeren på pulsen, når det kommer til virksomhedens regnskab. Med løbende rapportering og fuld gennemsigtighed sørger vi for, at i til hver en tid kan få et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation.

Flere fordele ved at outsource regnskabsfunktionen

I det hele taget er der flere interessante fordele ved at outsource jeres regnskabsfunktion til Taleco. Det gælder ikke mindst det besparelsespotentiale, en outsourcing af virksomhedens regnskabsfunktion medfører. På trods af, at der er omkostninger forbundet med outsourcing, vil besparelserne ofte mere end opveje de udgifter, der knytter sig til outsourcing af regnskabsfunktionen.

Ved hjælp af optimering af både arbejdsprocesser såvel som regnskabs- og skatteprocesser sikrer vi, at jeres virksomhed opnår en strømlinet regnskabsfunktion, hvilket resulterer i både økonomiske og tidsmæssige besparelser.

Det kan lade sig gøre, fordi I overlader virksomhedens regnskab til en ekstern partner, der excellerer indenfor netop ekstern regnskabsadministration. Hos Taleco har vi mange års erfaring med at administrere regnskaber og regnskabsmæssige forhold for både små og store virksomheder, og det kommer netop jeres virksomhed til gode, når I vælger at outsource regnskabsfunktionen til os.

Nok så vigtigt betyder en outsourcing af virksomhedens regnskabsfunktion også, at I kan koncentrere jer om det, I er eksperter i. En outsourcing af virksomhedens regnskab strømliner dermed ikke blot regnskabsfunktionen selv, men også resten af virksomheden. Og hos Taleco tror vi på, at virksomheder med eksperter bag rattet klarer sig bedst – også, når det kommer til virksomhedens regnskabsfunktion.

;
©Taleco Copyright 2023 . All Rights Reserved